2016. november 19.

Mogyoróvaj

Egy százszavas arról, amikor Castiel először kóstolta meg a mogyoróvajat emberként. (S9 kicsit vidámabban.)


Dean a konyhapult mellett kanalazgatta a mogyoróvajat a szájába hatalmas adagokban, egyenesen az üvegből, mikor Castiel belépett az ajtón. A hűtőhöz sétált ennivalót keresni, mikor viszont nem talált semmit, becsukta az ajtót, s Dean elé sétált. Oldalra döntött fejjel kezdte vizslatni a vadász kezében lévő nyalánkságot.
– Mogyoróvaj, szeretnéd megkóstolni? – kérdezte Dean teli szájjal. Cas bizonytalanul bólintott, továbbra is az üveg tartalmát tanulmányozva. Dean lenyelte a szájába tömött adagot, jobb kezével Cas álla alá nyúlt, majd megcsókolta. Először óvatosan ízlelgette a valamikori angyal ajkait, majd nyelvével bebocsájtást kért, s mikor megkapta, elmélyítette csókjukat. Kizárólag azért, hogy Cas biztosan érezze a mogyoróvajat.

Note: Kifejezetten gusztustalannak tartom, mikor a párok kajálás után csókolóznak, de az OTP-del minden cukibb.

5

  1. Angyali aranyos!!!!
    Csak így tovább!!!!

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  3. Ultra rövid, mégis aranyosan édes Destiel csoki kocka! <3
    Tetszett, ahogy Dean becserkészte Cast! <3 :)
    Gratula, és köszi! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "That was smooth, man" mondaná Sam, ha belefért volna a 100 szóba. :D
      Jobban szeretem mikor ilyen hétköznapi esemény után/közben csattan el az első csókjuk, mint egy nagy drámai élet-halál helyzetben... annak is megvan a varázsa, de annyiszor haltak már meg mindketten és nem csattant el csók... talán majd egyszer egy filler epizódban, amiben Cas véletlenül szerepel 10 percet és éppen nem a főszállal, nem a világ megmentésével vannak elfoglalva, hanem csak élvezik egymás társaságát..... tudom, tudom, szép álmok. :) but a girl can dream, right? :D

      Törlés

© Zaula