2017. február 13.

Ha veled tölthetném a Valentin napot

Valentin napi angstos százszavas. Dean szemszögéből.




Elvinnélek egy szép étterembe. Semmi különleges, csak egy hangulatos hely, ahol ehetnél sajtburgert, desszertnek pedig rendelhetnénk pitét. Az étterem kijárta mellett álldogáló nénitől vennék neked egy szál rózsát, majd sétálnánk a közeli parkban, kéz a kézben. Beszélgetnénk mindenről és semmiről. Elmesélném, hogy Sam már megint az Impalával vitte orvoshoz a kutyáját, én pedig egy órán át takarítottam utána a kocsit. Te kinevetnél, én pedig nem bírnám megállni, hogy ne csókoljalak meg. Aztán haza sietnénk, mert túlfűtötté vált nyelvcsatánk. Majd egész éjjel szeretkeznénk.

Ha éreznéd az ízeket.

Ha Samnek lehetne kutyája.

Ha te nem lennél angyal, s én nem lennék vadász. 



6

  1. Ez egy nagyszerű történet! A tehetség mindig utat tör!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Végül egy Evenesence dal segített, hogy összehozzak valamit, de a lényeg, hogy összehoztam :D

      Törlés
  2. Egyszerre imádom és gyűlölöm ezt a történetet. Az első rész szerintem nem szorul komolyabb magyarázatra, hisz magától értetődő a miértje. Komolyan... egyszerűen elképesztő, mennyire fantasztikus százszavasakat alkotsz, ahww, annyira el tudnék képzelni egy könyvet ezekből. Másrészt viszont... backi, olyan sírhatnékom lett tőle, mert benne van minden. Ez az örökös remény/reménytelenség, a "mi lenne ha" kérdése, amit a sori írói mocskosul ki tudnak használni újra meg újra... olyan szívösszetörősen gyönyörű. Köszönöm. Csak így tovább! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm! ♥ Pont azért nem szeretek ilyen szomorú/kétes végű történeteket írni, mert elég ilyet kapunk a sorozattól, de nem tudom nem megírni, ha mégis ilyen ötletem jön, szóval ajjh.
      Egyébként szoktam agyalni rajta, hogy "ha sikeres író lennék..." és van egy ilyen novella gyűjtemény ötletem. "Percek" lenne a címe, illetve minden kötetnek más témája lenne, így lehetne pl "Karácsonyi percek", de ez annyira nagyon csak egy álom, mert nem szoktam saját sztorikon agyalni, szerintem még túlságosan a Destiel bűvkörében vagyok és nem tudom, hogy akarok-e a szabadulni. :D

      Törlés
  3. Nagyon tetszett! És a végén az a csattanó... Minden elismerésem! :) Egyetértek Lorival, ezt a műfajt neked találták ki. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádok százszavasakat írni, szóval nagyon örülök, ha így gondolod, köszönöm ♥ :)

      Törlés

© Zaula